DİYARBAKIR / SİLVAN - Gördük İlkokulu

04127112053
OTLUK MAH. GÖRDÜK KÜME EVLERİ NO 22 SİLVAN / DİYARBAKIR
Vizyon
Öğrencilerimizin, velilerimizin katılımını demokrasinin ve gelişmenin temeli sayarak, bilgiyi yüklenmek yerine, bilgi kaynaklarına nasıl ulaşacağını ve bundan en verimli şekilde nasıl yararlanacağını öğrenerek, bilgi üretebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı ve özgür düşünebilen, azimli, iradeli, özgüvenli, bireysel başarıları hedefleyen, birbirlerinin haklarına, yeteneklerine saygı duyan , kendi kültürünü özümseyerek evrenselliği yakalayabilen, teknolojik gelişimi yakından izleyen ve kullanabilen insanını yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve bedensel yönden gelişimlerini sağlamak, yeteneklerini açığa çıkarıp desteklemek ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmaktır.
İlçe merkezine 10 km il merkezine 74 km uzaklıktadır.